CASTELLANO | ENGLISH

Jornada d’homenatge a Teresa Pascual. A la mesura de les teues coses.

Jornada «A la mesura de les teues coses», dedicada a Teresa Pascual. Taula redona amb Marc Granell, Gràcia Jiménez, Susanna Lliberós, Lluïsa Julià i Àngels Gregori.

Jornada «A la mesura de les teues coses», dedicada a Teresa Pascual. Conversa amb Vinyet Panyella i M. Àngels Francés. València, 30 de novembre del 2023.

Jornada «A la mesura de les teues coses», dedicada a Teresa Pascual. Diàleg amb Teresa Pascual i Àngels Gregori. València, 30 de novembre del 2023.

Jornada «A la mesura de les teues coses», dedicada a Teresa Pascual. Conferència Antònia Cabanilles: «La falta i les memòries». 30 de novembre del 2023.

Jornada «A la mesura de les teues coses», dedicada a Teresa Pascual. Conferència Jordi Cornudella: «El món i el lloc exacte». València, 30 de novembre del 2023.

Jornada «A la mesura de les teues coses», dedicada a Teresa Pascual. Conferència Jordi Llavina: «La filosofia lírica de Teresa Pascual». 30 de novembre del 2023.

Jornada «A la mesura de les teues coses», dedicada a Teresa Pascual. València, 30 de novembre del 2023. Presentació de Verònica Cantó.

Jornada «A la mesura de les teues coses», dedicada a Teresa Pascual. València, 30 de novembre del 2023. Resum.<br>