CASTELLANO | ENGLISH

Lletres Compartides

Lletres Compartides, té per objectiu acostar els escriptors de tot l’àmbit lingüístic als lectors que encara no els han llegit i, també, posar-los en relació amb tot el sector de la creació i la promoció dels altres territoris de la llengua compartida

Els tres autors que visitaran les terres valencianes en la tardor del 2024, preferentment en els mesos d’octubre i novembre, concretaran la seua visita en funció de les demandes que feu des dels centres docents, biblioteques, clubs de lectura, etc. Són els escriptors següents: la mallorquina Laura Gost, el menorquí Joan Pons i el català Pep Puig. Tots tres  estaran en disposició de fer xarrades o taules redones sobre la seua obra i dialogar amb el públic. Els seus currículums i obra esta al dossier dels autors.

 

Si esteu interessats a rebre’ls podeu escriure al correu electrònic lletrescompartides@avl.gva.es

 

La iniciativa Lletres Compartides és una col·laboració entre l’AVL, la Institució de les Lletres Catalanes (ILC); la Fundació Mallorca Literària; el Consell Insular de Menorca; l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), per part de Pitiüses; la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà i l’Oficina Pública de la Llengua Catalana, entitat que depén del Consell Departamental dels Pirineus Orientals, per part de la Catalunya Nord.

 

Lletres Compartides