CASTELLANO | ENGLISH

Acadèmics

Cerdà Sanchis, Immaculada

immaculada.cerda@avl.gva.es

1965, Algemesí (la Ribera Alta)

Fou elegida acadèmica pel Ple de l’AVL l’11 de març del 2016.

Nomenament: Decret 4/2016, de 15 de juny, del president de la Generalitat (DOCV de 16.06.2016).

Presa de possessió: 5 de juliol del 2016.

Activitat professional, acadèmica, cultural i literària

Llicenciada en Filologia Hispànica (Llengua i Literatura Valencianes, Llengua Espanyola i Literatura Espanyola) per la Universitat de València l’any 1988. Estudis de tercer cicle complets. Reconeguda la suficiència investigadora. Tècnica lingüística de la Diputació de València des del 1990. Cap de la Unitat de Normalització Lingüística des del 2000, per concurs de mèrits.

Des del 2000, treballa en plans de promoció del valencià en l’Administració local, en col·laboració amb les oficines de promoció del valencià dels principals ajuntaments valencians. Coordinadora del Pla de Formació Local, n’ha organitzat els cursos per a tècnics lingüístics des del 2002. Coordinadora, professora i tutora en línia de formació des de 1994. Especialista en llenguatge administratiu. Premi Alfafar en Igualtat Honorífic, per la defensa del llenguatge igualitari.

Coautora del Curs de valencià en línia del Pla de Formació de la Diputació de València (premi de l’INAP a la qualitat dels materials didàctics), del curs de Redacció de documents administratius en línia i del curs d’Elaboració d’informes en línia del Pla de Formació de la Diputació de València.

Professora d’Oratòria Jurídica en l’Escola de Pràctica Jurídica des del 2007 fins al 2014.

Impartix les assignatures Les TIC i l’assessorament lingüístic i Formats del llenguatge administratiu en el Màster d’Assessorament Lingüístic i Cultura Literària de la Universitat de València.