Nota de premsa Nota de premsa

Tornar

Presentació d'activitats de l'any Joan Fuster

Imatge de la noticia
València, 5 d'abril de 2022

L'Acadèmia Valenciana de la Llengua presenta en la seu de Sant Miquel dels Reis el programa d'activitats previstes dins del cicle de l'Escriptor de l'Any 2022, dedicat a Joan Fuster.

Els actes inclouen el cicle de conferències «Mirades sobre Fuster», el cicle de Converses en col·laboració amb el Pen Club, l'Exposició itinerant ‘Joan Fuster. Una vida il·lustrada’, que acostarà la figura i l'obra del pensador suecà a tot el nostre territori, la unitat didàctica 'Una invitació a pensar', obra de Josep Antoni Fluixà, autor també del còmic 'Una excursió al museu', amb il·lustracions de Daniel Olmo.

També les traduccions al castellà la de 'Sagitari', amb l’editorial Raig Verd i a l'anglés de 'Consells, proverbis i insolències' amb el títol de 'Final Judgements' amb l’editorial Fum d'Estampa i la publicació de la Poesia Completa en coedició amb la Institució Alfons el Magnànim.

La col·laboració amb el COBDCV es mantindrà amb la creació de clubs de lectura basats en 'Diccionari per a ociosos'. Amb la col·laboració del CEFIRE, hi ha prevista la jornada Ensenyar Fuster per als docents de Secundària i Batxillerat els dies 4 i 5 de juny.