Nota de premsa Nota de premsa

Tornar

L'AVL falla els premis del Concurs Escolar d'Escriptura en Valencià

19 de novembre del 2018

El jurat del Concurs Escolar d'Escriptura en Valencià, format pels membres de l'AVL Ramon Ferrer, Verònica Cantó, Carme Miquel i Ramon Vila, i el cap de premsa Joan Asensi, ha triat les redaccions guanyadores de la segona edició, si bé l'orde dels premiats es donarà a conéixer en el transcurs de l'acte de lliurament que tindrà lloc el dissabte 24 de novembre, a les 12 hores, en el monestir de Sant Miquel dels Reis.

 

Nivell: 1r i 2n d'ESO. Mireia Garcia Palacios (Nostra Escola ...Comarcal de Picassent), Neus Balaguer Tarrasó (IES Porçons d'Aielo de Malferit) i Andrea Gutiérrez Aguila (La Consolació de Castelló de la Plana)
Nivell : 3r i 4t d'ESO. Elena Martínez Leandro (Col·legi Carmelistes d'Oriola), Laura Fargueta Elufo (Col·legi La Puríssima d'Alzira) i Natalia Montserrat Adelantado (Mas Camarena de Paterna).
Igualment, La Comarcal de Picassent i l'IES La Canal de Petrer compartiran el guardó creat enguany per a premiar la participació i foment del concurs entre l'alumnat en els centres educatius.

Enguany, el Concurs d'Escriptura en Valencià per a estudiants d'ESO ha comptat amb la participació d'un centenar de centres educatius i 2.893 estudiants han presentat les seues respectives redaccions sobre el lema 'la festa que més t'estimes'.