Avís legal Avís legal

Este lloc web i tots els seus continguts, inclosos els texts, imatges, sons, bases de dades, codis i qualsevol altre material, són propietat de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), amb el NIF S-4600019-F, i amb seu social en l’avinguda de la Constitució 284, de València, CP 46019, o de tercers que hagen autoritzat l'ús d'estos continguts a l'Acadèmia. Tot este material està a l'empara de la legislació vigent en matèria de propietat intel•lectual. L'accés a este lloc web queda subjecte a les condicions següents: 
1.- Llevat que s'indique una altra cosa, queda prohibida la reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es puga fer amb el contingut d'estes pàgines web, que requeriran sempre l'autorització expressa de l'AVL.
2.- L'AVL no es responsabilitza de la mala utilització dels continguts d'estes pàgines web per part de l'usuari.
3.- L'AVL no es responsabilitza de qualsevol informació no continguda en estes pàgines web i, per tant, no elaborada directament i sota el control de l'AVL o no publicada amb el seu nom. Concretament, l'AVL no respon del contingut i la informació de les pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links) amb les pàgines web de l'AVL. 
4.- L'AVL es reserva el dret d'actualitzar els continguts d'estes pàgines web quan vullga, i també d'eliminar-los i de limitar-hi o impedir-hi l'accés, de manera temporal o definitiva. 
5.- L'AVL no garantix que el web i el servidor estiguen lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi. 
6.- L'AVL dóna estricte compliment a la normativa vigent sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal.