Històric de convocatories Històric de convocatories

Publicació de les puntuacions dels aspirants a les beques per a la realització de pràctiques professionals de tècnic en Terminologia en l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Publicació de les puntuacions dels aspirants a les beques per a la realització de pràctiques professionals en Informàtica en l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

NOVA CONVOCATÒRIA BEQUES DE FORMACIÓ 2014

Acord d'adjudicació de les beques de pràctiques professionals de l'any 2014

Publicació de les puntuacions dels aspirants a les beques per a la realització de pràctiques professionals en l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Resolució de 27 de gener del 2014, de la Presidència de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, per la qual es publica l’Acord de 24 de gener del 2014, del Ple de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, pel qual es convoquen ajudes al foment de l’ús del valencià en les emissores locals de ràdio, en les publicacions escrites d’investigació, de temàtica especialitzada o de caràcter local o comarcal, i en les publicacions informatives digitals en valencià.

Acord d'adjudicació de les ajudes al foment de l’ús del valencià en les emissores locals de ràdio, en les publicacions escrites de caràcter local o comarcal, o de temàtica especialitzada, i en les publicacions informatives digitals en valencià corresponent a la convocatòria de l’any 2013.

CONVOCATÒRIA BEQUES DE FORMACIÓ 2014

Acord d'adjudicació de les beques de pràctiques professionals de l'any 2013

Acord núm. 58/2013 pel qual es modifica l’acord 41/2013, de 20 de febrer, pel qual s’adjudiquen les beques per a fer pràctiques de formació d’Informàtica, de tècnics en Lexicografia i Terminologia, de tècnic en Onomàstica i de tècnic en Edició i Digitalització de Texts.

Convocatòria d'ajudes al foment de l’ús del valencià en les emissores locals de ràdio, en les publicacions escrites de caràcter local o comarcal, o de temàtica especialitzada, i en les publicacions informatives digitals en valencià.

Publicació de les puntuacions dels aspirants a les beques per a la realització de pràctiques de formació en Informàtica.

— 20 Items per Page
S'estan mostrant 41 - 52 de 52 resultats.