Històric de convocatories Històric de convocatories

PUNTUACIONS BEQUES LINGÜÍSTICA APLICADA

PUNTUACIONS BECA INFORMÀTICA

Convocatòria de beques per a la realització de pràctiques de formació

Acord d'adjudicació de les beques de pràctiques professionals de l'any 2016

Publicació de les puntuacions dels aspirants a les beques per a la realització de pràctiques professionals 2016

CONVOCATÒRIA BEQUES DE FORMACIÓ 2016

Convocatòria d'ajudes al foment de l’ús del valencià en les emissores locals de ràdio, en les revistes d’investigació i en les revistes de temàtica especialitzada o de caràcter local o comarcal.

Acord d'adjudicació de les ajudes al foment de l'ús del valencià

Acord d'adjudicació de les beques de pràctiques professionals de l'any 2015

Convocatòria d'ajudes al foment de l’ús del valencià en les emissores locals de ràdio, en les revistes d’investigació, de temàtica especialitzada o de caràcter local o comarcal, i en les publicacions informatives digitals en valencià.

CONVOCATÒRIA BEQUES DE FORMACIÓ 2015

Publicació de les puntuacions dels aspirants a les beques de l'any 2015.

Acord d'adjudicació de les beques de pràctiques professionals

Publicació de les puntuacions dels aspirants a les beques per a la realització de pràctiques professionals de tècnic en Onomàstica en l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Publicació de les puntuacions dels aspirants a les beques per a la realització de pràctiques professionals de tècnic en Terminologia en l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Publicació de les puntuacions dels aspirants a les beques per a la realització de pràctiques professionals en Informàtica en l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

NOVA CONVOCATÒRIA BEQUES DE FORMACIÓ 2014

Acord d'adjudicació de les beques de pràctiques professionals de l'any 2014

Publicació de les puntuacions dels aspirants a les beques per a la realització de pràctiques professionals en l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Resolució de 27 de gener del 2014, de la Presidència de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, per la qual es publica l’Acord de 24 de gener del 2014, del Ple de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, pel qual es convoquen ajudes al foment de l’ús del valencià en les emissores locals de ràdio, en les publicacions escrites d’investigació, de temàtica especialitzada o de caràcter local o comarcal, i en les publicacions informatives digitals en valencià.

— 20 Items per Page
S'estan mostrant 21 - 40 de 46 resultats.