Diccionari normatiu valencià
 
Gramàtica normativa valenciana
 
Corpus informatitzat del valencià
 
Corpus toponímic valencià
 
Vocabularis específics
extradició
 
Consultes lingüístiques
 
Valencianitza el teu nom
 
Propostes lingüistiques DNV
 
Accés a la Biblioteca
 
SALT
imagen
+ Sor Isabel de Villena és l’Escriptora de l’Any 2016. Si cliques ací, veuràs l’exposició itinerant dedicada a esta religiosa del segle d’or valencià, autora del Vita Christi. L’obra de sor Isabel recobra importància i posa en valor la seua personalitat i influència en l’època.
imagen
+ El mestre de Benassal i Benimaclet Carles Salvador fou l’Escriptor de l’Any de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua en 2015. Un any ple d’activitats per tot el país. Ací pots veure l’exposició general instal·lada en el Centre Cultural la Nau de la Universitat de València.
imagen
+ La vida literària de Roís de Corella està present al llarg de la segona mitat del segle XV i connecta amb la collita més lluïda de literats valencians de qualsevol època, com són Ausiàs March, Joanot Martorell, Jaume Roig i sor Isabel de Villena.
imagen
+ Considerat un dels grans poetes europeus, Vicent Andrés Estellés va ser l’Escriptor de l’Any en 2012. La seua transcendència literària, intel·lectual, social i cívica ha influït en tots els àmbits de la societat valenciana. Hui continua sent un referent per a milers i milers de valencians.